درباره چین | فرهنگ مردم چین-2
درباره چین | فرهنگ مردم چین-3
درباره چین | فرهنگ مردم چین-4
درباره چین | فرهنگ مردم چین-5
درباره چین | فرهنگ مردم چین-6
درباره چین | فرهنگ مردم چین-7
درباره چین | فرهنگ مردم چین-8
درباره چین | فرهنگ مردم چین-9
درباره چین | فرهنگ مردم چین-1
هر تمدنی، فرهنگ مخصوص به خود را دارد که طی قرنها دچار تحول میشود. چین، فرهنگهای عامهی متنوعی دارد که شامل هنرهای سنتی از قبیل ترانه سرایی، اپرا، خوشنویسی و نقاشی میشود. فرهنگ چین، به وسعت خود این کشور است و برای هر کسی چیزی دارد.
تاریخ ادبیات چین در کتاب سرودها، سرودهای شو (Songs Of Chu)، شعر دودمان هان، دیوان جینو شعر دودمان تانگ منعکس شده است. سایر آثار، شامل داستانهای کهن چینی از دودمانهای مینگ و چینگ، و مقالاتی دربارهی جمهوری چین میشود.
موسیقی سنتی چین، با تأثیراتی از داخل و خارج کشور رشد یافته است. امروزه، چند نوع موسیقی مختلف چینی از قبیل محلی،دانشگاهی، مذهبی و درباری وجود دارد. سرشت این موسیقی بر پنج نت تقریباً مشابه با دو - رِ - می- سول و لا استوار است. موسیقی سنتی چین ویژگیهای متمایزی دارد و برای نواختن این موسیقی از آلات موسیقی متداول از قبیل گوشنگ (Guzheng)، کین (Qin) و شیائو (Xiao) استفاده میشود. به علاوه، فلوت استخوانی نیز هست که متعلق به دوران نوسنگی و نخستین ساز بادی دنیا است.
هنر رقص باستانی چین، بازتابی از فرهنگ سنتی و زیبایی شناسی این کشور است. به علاوه، پیوند نزدیکی با ورزشهای رزمی و هنر رزم آکروباتیک دارد. اپرای سنتی چین، از ویژگیهای انواع هنر نمایش برخوردار است که عبارتاند از، اپرای پکن، اپرای هنان، اپرای پتک هبئی (Hebei Clapper Opera)، اپرای شاآنشی، اپرای کانتون پینگ یو، اپرای شاوشینگ و اپرای فلاور درام.
نقاشی چینی را گوهوا (Guohua) مینامند که در آن عمدتاً از قلم موهای نگارش، قلم موهای نرم یا از انگشتان برای نقاشی روی ابریشم یا کاغذ شوان استفاده میشود. هنر نقاشی چین را میتوان به نقاشی گل و پرنده، دریا و کوهستان و نقاشی پیکره تقسیم بندی کرد. این نقاشیها، برحسب ابزار مورد استفاده دستهبندی میشوند، که عبارتاند از سبک نقش و نگار، قلم موی فری هَند، رنگ، جوهر و آبرنگ، طراحی خطی در جوهر سنتی و سبک قلم مو، نقاشی دیواری و نقاشی داخل شیشه. سایر اشکال نقاشی، شامل نقاشی انتزاعی چینی و نقاشی آبستره چینی است. هنر نقاشی چین، که عمدتاً با قلم موی فری هند انجام میشود، به جای شباهتهای ظاهری، بر شباهتهای درونی تأکید دارد. تمرکز بر پرسپکتیو کاوالیر ترجیح داده شده و به مفهوم هنری بیش از مناظر سنتی، بها داده میشود.
چین، در مقام یکی از کهنترین تمدنهای جهان، اختراعات و نوآوریهای بیشماری در زمینهی نجوم، ریاضیات، پزشکی، مکانیک، فلزشناسی، سرامیک سازی، ریسندگی و معماری داشته است. چهار اختراع بزرگ چین، شامل فن آوری ساخت کاغذ، چاپ، قطب نما و باروت است. سایر اختراعات مفید عبارتاند از لرزه نگار، چرتکه، فولاد، چتر، مسواک، رکاب، ابریشم، کبریت، لاک الکل، بادبادک، پنکه، کمان زنبوری و ادوات برنزی. ابریشم، چینیآلات و چای، زمانی از کالاهای صادراتی اصلی چین بودند که از طریق جادهی ابریشم حمل میشدند. امروزه، چین از تمدن غربی آموخته و پژوهشهای عملی مختص به خود را ارتقاء داده است. راهاندازی موفق فضاپیمای شن ژوو، چین را پس از شوروی و آمریکا، در مقام سوم فضانوردی بشر قرار داد.
برای من که هیچ اطلاعاتی درباره چین ندارم خیلی جالبه دارم این مطالب رو می خونم. همینطور که دارم این مقاله ها رو مطالعه می کنم علاقمند میشم بیشتر درباره این کشور بدونم. ممنون از سایت خوبتون
کلا مقاله های که توی این سایت هست آدم رو علاقمند میکنه به تحقیق درباره فرهنگ کشورهای مختلفی مثل مالزی، چین، تایلند، ترکیه
به نظرم چین دارای فرهنگ غنی و تمدنی رو به پیشرفت است که خیلی از مردم از جای جای دنیا به این کشور سفر می کنند.
درسته. به نظر منم مردم چین فرهنگ جالبی و اصیلی دارن. رسم و رسومات خاصی که فقط مختص به خود مردم چین هست و برای آدم هایی با فرهنگ های دیگه شاید خیلی جالب و نو باشه.
من کشور چین رو خیلی دوست دارم و یکی از آرزوهامه که روزی به این کشور سفر کنم. واقعا چین فرهنگ غنی و بی نظیری داره.
درسته که چین کشور با فرهنگیه و و به خیلی از موارد مثل غذا خوردن و چایی خوردن ارزش میدن و به عنوان فرهنگ چین برای مردمش مهمه ولی دارای تمدن نیستند درست مثل دیگر کشورهای جنوب شرقی آسیا
مکان مرتبطی برای این مقاله ثبت نشده است