وضعیت کاربر : مهمان

محصولات

|

لیست همه ی اماکن

جهان در کیف

کای نوئن وونگ

,مکان باستانی کایی نوئن وونگ، در تامبان بانگ کاچا، در سال 1934 میلادی در زمان حکومت شاه راما سوم به عنوان شهر ساخته شده بود. شهر از بان لام به این مکان انتقال داده شده بود زیرا زمین های بلند اینجا برای اهداف دفاعی در برابر متجاوزین ویتنامی بسیار بهتر از زمین های شهر قبلی بودند. دیوارهای خاک سرخی و آجرهای شهر قدیمی نیز خراب شدند و به این مکان جدید انتقال داده شدند. خشکسالی سختی که در دوران زمامداری شاه راما پنجم اتفاق افتاد موجب شد آن ها مجبور شوند شهر را به مکان قبلی اش در بان لام بازگردانند. شهر قدیمی در کای نوئن وونگ مربع شکل بود و روی دیوارهای بزرگ خاک سرخی توپ های نظامی قرار داده شده بود. در هر طرف این شهر، بارو و خاکریزهای دفاعی قرار داشت. اینجا در آن زمان به عنوان یک کمپ نظامی قدرتمند به شمار می رفت. معبد اصلی شهر وات یوتانیمیت بود. دفتر باستان شناسی زیر آب، که به زودی به عنوان موزه ملی دریایی اعلام می شود در کایی نوئن وونگ قرار دارد و تخصص آن در زمینه به نمایش گذاشتن اقلام و اشیاء مربوط به تجارت های دریایی تایلند است که در اکتشافات باستانشناسی زیر آب از سراسر کشور کشف شده اند. همچنین نمایشگاه مسیرهای قدیمی دریانوردی و محصولات تجاری باستانی نیز در اینجا وجود دارد. یک سالن نمایشگاه در اینجا به تاریخ و فرهنگ مردم چانتابوری اختصاص دارد.

نظر
جهان در کیف

وات کاو سوکیم

,وات کائو سوکیم که روی یک تپه واقع شده و مساحت 528 هکتار را پوشش داده است در سال 1966 میلادی توسط بودائیان عابدی که به پرا اکان سوچای تیتاویریتیو اعتقاد داشتند ساخته شد. هدف از ساخت این معبد این بود که به عنوان مکان مراقبه مورد استفاده قرار بگیرد. محوطه بزرگ این معبد یک بهشت آرام است که با باغ های پرسایه احاطه شده است. در این معبد مجموعه بزرگی از اقلام مذهبی و اشیاء عتیقه گرانبها که مردم آن ها را اهداء کرده اند نگه داری می شود. مجسمه های مومی بیش از بیست راهب بودایی مورد احترام مردم در اینجا به نمایش گذاشته شده است. در این معبد، ابوسوت تازه ساخته شده (سالن مراسم و تشریفات)، نقاشی های دیواری که توسط چاکرابهاند پوسایاکریت، هنرمند ملی تایلند در سال 2000 میلادی خلق شدند، را می توان دید. این معبد در نزدیکی پارک ملی کاو کیتچاکوت در 20 کیلومتری مرکز شهر چانتابوری قرار دارد و می توان از سه مسیر که از جاده سوخومویت منشعب می شوند (بزرگراه شماره 3) به اینجا آمد: در کیلومتر 305 (بان هوآی ساتان)، در تقاطع بان نوئن سونگ، یا در کیلومتر 324 (تقاطع کاو رایی یا).

نظر
جهان در کیف

پارک ملی نامتوک پلیو

,اگر در کیلومتر 346 در بزرگراه شماره 3 به سمت چپ بپیچید به پارک ملی نامتوک پلیو می رسید که مساحت 134.5 کیلومتر مربع را در امتداد درختزارها در رشته کوه کائو سا باپ در برگرفته است. آبشار سه ردیفی پلیو یک بخش پر از آب خنک دارد که به اطراف می پاشد و پر از ماهی هایی است که در جویبارهایی که از آن جاری می شوند زندگی می کنند. در همین نزدیکی یک چدی کوچک و یک هرم وجود دارد که توسط شاه راما پنجم به عنوان بنای یادبود نخستین همسرش، پرا نانگ چاو سونانتاوماریرات، در یک سانحه در قایق جان سپرد ساخته شدند. دو آبشار دیگر نیز در این پارک وجود دارد. آبشار کلانگ نارایی که در فاصله تقریباً 6 کیلومتری شهر قرار دارد اگر در کیلومتر 339-338 در بزرگراه شماره 3 به سمت راست بپیچید و دو کیلومتر هم پیاده راه بروید به این آبشار می رسید. در خارج از بزرگراه 3277 (مسیر کلانگ-ماکام) اگر به سمت چپ بازار تراک نانگ بپیچید و دو کیلومتر پیاده بروید به آبشار تراک نانگ می رسید.

نظر